Søg og slet dubletter


Software til søgning
og sletning af dubletter

Arbejder du med data? For eksempel inden for marketing med adresselister? Så har du sikkert allerede været irriteret over, at kvaliteten af dine data i de fleste tilfælde ikke er så god, som den kunne være. For eksempel indeholder de ofte dubletter, som er svære at identificere, især hvis det er navne på virksomheder eller personer. Eller du står over for problemet med at skulle flette data fra forskellige kilder. Så tag et kig på følgende produkter:

  • DedupeWizard 8: Et overskueligt program til søgning af dubletter ud fra telefonnummer, e-mail-adresse og/eller postadresse i Excel, der kan bruges af alle uden nogen som helst teknisk viden. Søgning efter dubletter kan udføres i en adresseliste eller mellem to adresselister, som f.eks. i forbindelse med spærringslister.
  • DataQualityTools 8: I forhold til DedupeWizard giver DataQualityTools flere muligheder ved søgning efter dubletter og derudover en lang række funktioner til redigering af adressedata, som f.eks. en funktion til opdeling og sammenlægning af datafelter. Ud over Excel-filer kan der også bearbejdes dBase, ACCESS, VistaDB, tekstfiler og databaseservere som f.eks. MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE og MySQL.
  • BatchDeduplicator 8: BatchDeduplicator har stort set de samme funktioner til søgning efter dubletter som DataQualityTools. Ligesom med DataQualityTools kan der også her som regel bearbejdes flere millioner dataposter uden problemer. Dermed kan projekterne angives med et eksekveringstidspunkt og startes regelmæssigt, f.eks. hver torsdag kl. 14:00.

yderligere information: www.dataqualityapps.com