Søg og slet dubletter

Software til søgning
og sletning af dubletter


  • DeduplicationWizard 4.2: Et overskueligt program til søgning af dubletter ud fra telefonnummer, e-mail-adresse og/eller postadresse i Excel, der kan bruges af alle uden nogen som helst teknisk viden. Søgning efter dubletter kan udføres i en adresseliste eller mellem to adresselister, som f.eks. i forbindelse med spærringslister.
  • DataQualityTools 4.2: I forhold til DeduplicationWizard giver DataQualityTools flere muligheder ved søgning efter dubletter og derudover en lang række funktioner til redigering af adressedata, som f.eks. en funktion til opdeling og sammenlægning af datafelter. Ud over Excel-filer kan der også bearbejdes dBase, ACCESS, VistaDB, tekstfiler og databaseservere som f.eks. MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE, IBM DB2 og MySQL.
  • BatchDeduplicator 4.2: BatchDeduplicator har stort set de samme funktioner til søgning efter dubletter som DataQualityTools. Ligesom med DataQualityTools kan der også her som regel bearbejdes flere millioner dataposter uden problemer. Dermed kan projekterne angives med et eksekveringstidspunkt og startes regelmæssigt, f.eks. hver torsdag kl. 14:00.

Søg og slet dubletter